« Takaisin

Kerro tarinasi seurantalolta Saimaalla 24.5. mennessä

Seurantalot Saimaalla – oletko sinä viettänyt ikimuistoisia, hauskoja tai muuten mieleenpainuneita hetkiä seurantalolla Saimaalla? Saimaan teatteri pyytää apuasi! Kerro teatterille muistosi 24.5. mennessä, niin autat heitä valmistelemaan etä-esityksiä. Katso alta lista taloista, joilta tarinoita toivotaan ja vastausohjeet. Sitten muistelemaan!


***

Saimaan Teatteri joutuu suureksi harmikseen perumaan perinteisen kesäkiertueensa kesällä 2020 koronavirustilanteen takia. Esityssuunnitelmia ei ole kuitenkaan kokonaan peruttu, vaan Saimaan Teatteri laatii jokaiselle kesän 2020 suunnitellulle kiertuepaikkakunnalle kuunneltavan etä-esityksen.

Kutsumme teitä jakamaan seuran- ja työväentaloihin liittyviä muistoja, tarinoita ja sattumuksia sekä talojen historiaan liittyviä muisteloita seuraavista paikoista: Anttola (Koivula), Himalansaari (Koivula), Joutseno (Työväentalo), Juva (Jukola), Kokonsaari (Tanssitalo), Moinsalmi (Nuorisoseurantalo Kielo), Oravi (Nuorisoseurantalo), Puumala (Nuorisotalo), Sulkava (Sulkavan Työväentalo), Taipalsaari (Väinölä), Virmutjoki (Seurojentalo) sekä yhteisöistä niiden ympärillä.


Lähetä vastauksesi viimeistään 24.5.2020. Kirjoita vastauksesi verkkolomakkeelle osoitteessa https://webropol.com/s/SaimaanTeatteri2020 tai lähetä kirjoittamasi vastaus sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (viestin otsikko: Seurantalot).

Voit myös lähettää kirjoituksen postitse, kysy siinä tapauksessa palautusosoite soittamalla Sanna Ryynäselle (040 355 2639). Verkkolomakkeella voit myös ilmoittautua haastatteluun, mikäli mieluummin puhut muistosi.

Kirjoita vapaamuotoisesti taloon liittyviä muistojasi, esimerkiksi: Minkälaisia muistoja itselläsi on taloon liittyen? Liittyykö taloon joitakin herkullisia tarinoita tai sattumuksia? Entä liittyykö sen historiaan joitakin erityisen mieleenpainuvia käänteitä tai erikoisia persoonia? Minkälaisia juhlia ja kulttuuritapahtumia talolla on vuosien saatossa järjestetty? Minkälainen tunnelma niissä on ollut? Mitä niissä on tapahtunut? Tiedätkö milloin, miksi tai miten talo on rakennettu? Mitä muuta haluaisit jakaa taloon tai sen yhteisöön liittyen?

Ottamalla osaa tarinoiden keruuseen annat luvan siihen, että lähettämääsi tai jakamaasi aineistoa voidaan käyttää Saimaan Teatterin kesän 2020 esityksen valmistelussa ja itse esityksessä sekä siihen liittyvässä tutkimuksessa ja sen julkaisuissa.


Kiitos osallistumisesta!