Tietoa sivustosta

Seurantalot.fi-sivusto on seurantaloja omistavien keskusjärjestöjen ylläpitämä sivu, jolla esitellään noin 1700 suomalaista seurantaloa.

Sivuilla esitellään seuraaviin keskusjärjestöihin kuuluvien yhdistysten taloja:
Suomen nuorisoseurat, Suomen Työväentalojen Liitto, Kansantalojen Liitto, Suomen pelastusalan keskusjärjestö SPEK, Pro Agria -keskusten liitto, Suomen Kotiseutuliitto, Finlands Svenska Ungdomsförbund FSU.

Talon esittelysivu on maksuton kaikille yhdistyksille, jotka kuuluvat johonkin mainituista järjestöistä. 

Keskusjärjestöön kuulumattomat taloyhdistykset voivat esitellä talon sivustolla maksua vastaan (60 €/3 vuotta). Ota yhteyttä Suomen Kotiseutuliittoon osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.">Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Seurantaloyhdistykset vuokraavat tilojaan juhlia, kokouksia ja muita tilaisuuksia varten. Taloja voi etsiä sivuston hakukoneella.

> Hakukone

Sivuilla on myös seurantaloja omistaville ja ylläpitäville yhdistyksille suunnattua tietoa talojen huollosta ja korjaamisesta sekä rahoituksen hakemisesta.

> Tietoa toimijoille

 

 Sivustoa toimitetaan Suomen Kotiseutuliitossa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten talotietoja ylläpidetään ja päivitetään?

Talotietojen päivittämisestä vastaavat talojen omistajayhdistykset. Yhdistykset pääsevät kirjautumaan oman talonsa tietoihin tämän sivuston Kirjaudu-linkin kautta. Tietojen päivittämiseen tarvitaan tunnus sekä salasana. Jos tunnukset ovat hukkuneet, ota yhteyttä Kotiseutuliittoon tai keskusjärjestösi yhteyshenkilöön (ks. yhteystiedot-sivu).

Tietojen päivittäminen on helppoa, mutta aluksi kannattaa katsoa ohje:

Talotietojen päivittäminen (pdf)

Miksi talon sivulla ei ole mitään tietoja / yhteystiedot ovat vanhentuneet?

Seurantalot.fi listaa valtaosan kaikista Suomen seurantaloista. Talotietojen päivittäminen on omistajayhdistysten vastuulla. Mukana on myös taloja, joiden omistajayhdistys ei toimi aktiivisesti tai ei muusta syystä ole päivittänyt sivuja, ja tiedoissa on siksi puutteita. Taloon voi kuitenkin saada yhteyden sen keskusjärjestön kautta, johon se kuuluu. Keskusjärjestöjen yhteyshenkilöiden tiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta.

Yhdistyksemme omistaa seurantalon, mutta sitä ei ole esitelty seurantalot.fi-sivustolla.

Sivustolla esitellään kahdeksaan keskusjärjestöön kuuluvien jäsenyhteisöjen omistamat seurantalot (katso lista keskusjärjestöistä Yhteystiedot-sivulla). Mikäli kuulutte johonkin näistä keskusjärjestöistä, ottakaa yhteyttä Kotiseutuliittoon tai oman keskusjärjestönne yhteyshenkilöön, jotta talonne voidaan lisätä sivuille. 

Keskusjärjestöön kuulumattomat taloyhdistykset voivat esitellä talon sivustolla maksua vastaan (60 €/3 vuotta). Ota yhteyttä Suomen Kotiseutuliittoon: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Huomasin puutteita tai virheitä erään tuntemani talon tiedoissa.

Jos olet talon omistajayhdistyksen jäsen, ota asia puheeksi yhdistyksessä ja pyytäkää tunnuksia sivustolle Kotiseutuliitosta tai keskusjärjestöltänne. Jos et ole mukana yhdistyksessä, kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä siihen ja kertoa puutteista. Jos tämä ei onnistu, korjattavista tiedoista voi ilmoittaa myös Kotiseutuliittoon seurantalot @ kotiseutuliitto.fi.

Mitä hyötyä sivustosta on seurantaloa ylläpitävälle yhteisölle?

Sivusto tarjoaa talollenne markkinapaikan talon tilanvuokraustoiminnan tueksi - ilmaiseksi, jos kuulutte johonkin sivustoa ylläpitävistä keskusjärjestöistä tai pientä korvausta vastaan, jos ette kuulu.

Seurantalot.fi-sivustolta etsitään sopivia tiloja juhlia, kokouksia ja muita tapahtumia varten, joten talon esittely, valokuvat ja yhteystiedot kannattaa pitää ajan tasalla. Hakutuloksissa kärkeen nousevat ne talot, joiden tietoja on äskettäin päivitetty. Talosivua kannattaa ylläpitää, vaikka talolla olisi omatkin nettisivut.

Talon omalla sivulla on myös ei-julkinen puoli, nk. kiinteistörekisteri, jonne pystyy tallentamaan taloa koskevia tietoja, kuten tiedot tontista, kiinteistöverosta, talon rakenteista, kaavoitustilanteesta jne.

Palaute sivustosta

Sivustoa koskevaan palautteeseen vastaa Suomen Kotiseutuliitto. seurantalot @ kotiseutuliitto.fi

Tietosuojaseloste

Seurantalot.fi-sivuston tietosuojaseloste on saatavissa Suomen Kotiseutuliiton sivuilla. Mikäli huomaat sivuilla vääriä yhteystietoja, ota yhteyttä Suomen Kotiseutuliittoon.

Seurantalot.fi-sivuston tietosuojaseloste 

 

Saavutettavuus

Saavutettavuusseloste (pdf-tiedosto)