KINEVA

Talossa pelataan viikoittain bingoa, eläkeläiset jumppaavat ja kokoustavat, Aikido-seura harjoittelee ja taloyhtiöt ja muutamat yhdistykset pitävät kokouksiaan talon omien kokousten ja tilaisuuksien lisäksi.

Salissa on 2 ilmalämpöpumppua sähkölämmityksen lisäksi, äänentoisto- , karaoke- ja musiikkilaitteet, istuimia n 140:lle, joitain pöytiä.

Eteisessä on iso narikka, WC:t naisille ja miehille ( ei inva ), siivouskomero, pöytiä ja istuimia, lippukoppi. 

Kodikkaan oloisessa kahviossa on 9 pöytää istuimineen, TV, runsaasti viherkasveja ja myyntitiski hyllyineen, 1 ilmalämpöpumppu.

Keittiössä on tiskipöytä altaineen, tiskikone, liesi kiertoilmauunilla, liesituuletin, iso pakastin , iso jääkaappi ( + narikassa pienempi ), astiakaappeja ja työtasoa. Astioita on kahvimotteja n 30:lle ja lähinnä erilaisia tarjoiluastioita, iso pitopalvelukahvinkeitin ja useita pienempiä kahvinkeittimiä, vedenkeitin ja mikro.

Talon päädyssä on iso parkkipaikka, samoin talon ja Haapajärventien välissä. Talo sijaitsee Haapajärventien varrella, vastapäätä Nivalan Jäähallia, Keilahallia ja Uikkoa ja melkein vastapäätä Paloasemaa.

 

 

Talon perustiedot

Rakennusvuosi 1905
Peruskorjausvuosi Kotiseutuliiton avustuksin 1983-2019
Huoneistoala m2 370 m2 - asunto-osa n 60 m2 , joka vuokrattu yritykselle
Henkilömäärä max 360
Kerrosluku 1


Tilojen vuokraaminen

Onko tila vuokrattavissa? Kyllä
Vuokraushinnat

Vuorokausivuokra esim pikkujoulut, perhejuhlat 160,-, koko talo

Puolipäivävuokra esim myyntitilaisuudet, huutokaupat* 100,-, koko talo, sopimuksen mukaan voimme pitää kahviota avoinna huutokaupan aikana*

N 3 tunnin kokouksen vuokra 25,-, kahviossa

Tuntihinnalla vuokraus 9,- 

Kokouksissa/tilaisuuksissa kahvi ja pulla tms 3,-/henkilö

Hinnat ovat alv 0 %, emme ole arvonlisäverollisia

Lähiseudun palvelut ja etäisyydet

Nivalan keskustaan n 1 km, Kineva sijaitsee Haapajärventien varrella Haapajärveltä tultaessa oikealla ennen Nivalan keskustaa ja Ylivieskasta päin tultaessa saman tien varrella vasemmalla Nivalan keskustan jälkeen.

Onko käyttö ympärivuotista? Kyllä

Palvelut ja varusteet