Honkamaja

(Honkis)

Honkamajan juhlasalissa (100 m2) on on yhteensä 110 tuolia, käsinojallisia 75 ja loput kevyempiä puisia tuoleja. Salissa on 8 pöytää (160x80), joiden korkeutta voi säädellä pyörittämällä jalkoja. Pöytään mahtuu kuusi istujaa ja tarvittaessa myös päätyihin. Pienempiä pöytiä on 14 (125x75), joihin mahtuu 4+2 istujaa.

Parinkymmenen hengen kahvilassa on keittiö kalusteineen (astianpesukone ja jääkaappi, liesi-uuni, mikrouuni, kahvinkeitin) ja noin 100 hengen astiasto, jonka käyttö sisältyy myös hintaan. Eteisessä on toinen jääkaappi ja kylmäkaappi juomille. Näyttämö esirippuineen ja lavastusverhoineen ja valotekniikka ovat käytettävissä. Naisten ja miesten toiletit ovat eteisessä.

Juhlasalissa on tehokas ilmalämpöpumppu.

 

WC-paperit ja käsipyyhkeet sisältyvät vuokraan. Kynttilöiden polttaminen ja avotulen teko sekä tupakointi on kielletty sisätiloissa. Asiakas järjestää itse tilan juhlakuntoon ja hoitaa pöytäliinat, kukat ym. koristelun. Suomen lippu löytyy keittiön kaapista. Piha-alueelle mahtuu noin 40 autoa.

Asiakas vastaa itse tavaroistaan esim. lahjoista, orkesterin varusteista ym. Honkamajalle tuoduista esineistä. Nuuksio-Seuralla ei ole vakuutusta mahdollisen vahingon varalle.

Ongelmatilanteiden varalta keittiössä on hallituksen jäsenten yhteystiedot. Linja-autopysäkki on Honkamajan kohdalla.

 

Talon perustiedot

Rakennusvuosi 1936
Huoneistoala m2 Koko talon pinta-ala on noin 400 m2, juhlasali+kahvila noin 120m2
Henkilömäärä 100


Tilojen vuokraaminen

Onko tila vuokrattavissa? Kyllä
Vuokraushinnat

Hinnat

Vuokrausaika perjantaista klo 16.00 (neuvoteltavissa aikaisemmaksi) sunnuntaihin klo 13.00. Hinta sesonkiaikana eli 1.5.- 30.9. on 880 euroa ja sesongin ulkopuolella 680 euroa. Loppusiivouksesta veloitamme aina 120 euroa.

Arki-iltojen vuokra on 100-300 euroa hallituksen harkinnan mukaan.

Ei yöpymistä, musiikki on lauantain juhlissa lopetettava yöllä klo 01 ja talosta on poistuttava klo 02 mennessä.

Oikeus muutoksiin varataan.

Nuuksio-seuran jäsen voi saada 20% alennusta Honkamajan vuokrasta oltuaan jäsenenä ja maksettuaan seuran jäsenmaksun kahden vuoden ajan.

Tiloihin tutustuminen

Honkamajan avoimet esittelytilaisuudet asiakkaille joka kuukauden toisena eli keväällä 2023 maanataina klo 18 -18.30 eli 6.2., 6.3., 3.4., 8.5. ja 5.6.

 

Lähiseudun palvelut ja etäisyydet

Nupurin kappeli osoitteessa Brobackantie 1-3.

Onko käyttö ympärivuotista? Kyllä

Talon tilat

Sali
Ravintola
Näyttämö
Keittiö
WC-tilat

Palvelut ja varusteet

Tuolimäärä (kpl) 120
Astiastomäärä (hlö) 120

Talotekniikka

Vesijohto

Keittiövarusteet

Tiskikone
Hella myös uuni
Jääkaappi kaksi kpl ja kylmäkaappi juomille

Näyttämövarusteet

Äänentoistolaitteet Monipuolinen Yamaha Stagepass 500 -äänentoistolaitteisto, johon voidaan yhdistää mm. erilaisia mobiililaitteita, lisäksi cd-soitin ja piano. Käytettävissä on myös kaksi mikrofonia, valkokangas ja videotykki.
Näyttämövalaistus

Muut varusteet

Dataprojektori
Valkokangas