Nuorela

Nuorela on Päijät-Hämeessä sijaitseva  yli satavuotias tunnelmallinen talo, joka on peruskorjattu perinteitä vaalien. Nuorelassa on sali näyttämöineen, saliin yhdistetty kahvila, nykyaikainen keittiö, WC:t, suihkutila sekä yläkerrassa kerhohuone. Nuorelasta löytyy myös inva-wc ja hoitopöytä. 

Talo on mainio juhlapaikka 50-150 hengelle, enimmillään siellä saa olla 180 henkeä.

Nuorela sijaitsee Luhtikylässä, Länsi-Orimattilassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä kaunista maalaismaisemaa. Nuorelan kuistilla seistessä avautuu näkymä kumpuilevien peltojen keskellä mutkittelevalle joelle. Suuret vanhat puut humisevat Nuorelan mäellä ja talon vieressä sijaitseva vihanta urheilukenttä antaa pihalle tilaa ja avaruutta. Loistava paikka järjestää häät, syntymäpäivät tai joku muu tapahtuma!

Nuorelan omistaa Luhtikylän Nuorela ry.


 
 

Talon perustiedot

Rakennusvuosi 1904
Henkilömäärä 50-150, enimmillään 180 henkilöä


Tilojen vuokraaminen

Onko tila vuokrattavissa? Kyllä
Vuokraushinnat

Hinnat 24.09.2017 alkaen HUHTI-LOKAKUU Viikonloppu (to-su) 450€ , vuorokausi pe/la/su 280€, vuorokausi ma/ti/ke/to 200€, keittiö/kerhohuone/ilta 100€, kenttä 70€, tuntihinta 30,- MARRAS-MAALISKUU: viikonloppu (to-su) 700€, vuorokausi 400€ Telvella minimiveloitus koko talosta 130,-  Hintaan sisältyy sähkö, jätehuolto, astiasto, talvella auraus ja 2 näyttökertaa. Varausmaksu 200€ maksetaan varauksen yhteydessä. Varauksen peruuntuessa,varausmaksua ei palauteta. Siivouksesta vastaa vuokraaja. Voit myös tilata meiltä loppusiivouksen hintaan 100€. Lisäksi muita vaihtoehtoja, hinta neuvotellaan erikseen. Meiltä voi myös vuokrata pöytiä, penkkejä ja astioita muualla järjestettäviin juhliin, kysy tarjous! Varaukset ja lisätietoja: Hanne p.050 541 3410 tai Helena, luhtikylannuorelary@gmail.com

Lähiseudun palvelut ja etäisyydet

Lahti 18km, Orimattila 18km, Järvelä 15km, Hollola 18km

Onko käyttö ympärivuotista? Kyllä

Talon tilat

Sali n.87 m² pöytäpaikoin 150 hengelle
Näyttämö on
Keittiö nykyaikainen keittiö, suurtalousliesi, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin
Vaatesäilytys on
WC-tilat sisä WC:t
WC-tilat inva-WC
Muut tilat suihkutilat
Muut tilat kerhohuone
Eteinen on

Piharakennukset

Muut tilat leikkimökki
Astiastomäärä (hlö) 150 henkilölle