Työväentalo Soihtula

Kankaanpään työväentalo Soihtula sijaitsee aivan kaupungin keskustassa punatiilisen Soihtulan talon alakerrassa. Soihtula palvelee työväenyhdistyksen toiminnan lisäksi myös juhla- ja kokoustilana.

Tilat sopivat hyvin pienempiin ja isompiinkin tilaisuuksiin. Istumapaikat ja astiasto riittävät aina 150 hengelle. Koska Soihtulassa on kattava astiasto, on se pitopalveluillekin helppo tila työskennellä, koska omia astiastoja ei ole tarpeen kuljettaa.

Tilassa on hyvin varusteltu keittiö, astianpesukone, kolme jääviileäkaappia, perusäänentoisto sekä karaokelaitteet. Tilava tanssiparketti ja erittäin keskeinen sijainti tekevät Soihtulasta paikan, joka sopii hyvin kaikenlaisten juhlien, kokousten tai koulutuksien järjestämiseen.

Soihtulassa on myös datatykki ja valkokangas. Meiltä saat myös lisätietoja alueen ohjelma- ja pitopalveluista.

Soihtulan tila ei ole esteetön, koska tilaan on pitkät portaat, mutta ikävä kyllä ei hissiä. Jos haluat tutustua tilaan tarkemmin varmistaaksesi sen soveltuvuuden käyttötarkoitukseesi, ota yhteyttä yhteyshenkilöön.

Talon perustiedot

Rakennusvuosi 1972
Rakennuksen suunnittelija Timo Penttilä
Huoneistoala m2 475
Henkilömäärä istumapaikat max 150, coctail max 200


Tilojen vuokraaminen

Onko tila vuokrattavissa? Kyllä
Vuokraushinnat

1) Juhlakäyttö viikonloppuisin pe-su (esim. pikkujoulut, häät, syntymäpäivät). Tiloja saa koristella ja järjestellä juhlaa edeltävänä päivänä ja siivota juhlien jälkeisenä päivänä. Hinta 350 €,  yhdistyksen jäsenille 200 €. Jäsenhinnalla tilaa voi vuokrata omaan tai perheen käyttöön.

2) Päiväkäyttö (esim. muistotilaisuus, pienimuotoinen juhlatilaisuus, seminaari, koulutus). Vuokralainen siivoaa tilat tilaisuuden päätyttyä. Hinta ma-to 120 €, pe-su 170 €. Jos päiväkäytön lisäksi haluaa vuokrata esim. tilaisuuden valmistelua varten edellisen päivän, lisävuorokaudet ovat 80 € / vrk.

3) Muu käyttö (esim. lyhyt muutaman tunnin kokous, koulutus). Vuokralainen siivoaa tilat heti tilaisuuden päätyttyä. Hinta ma-to 70 €, pe-su 100 €.

Ammattiosastoille sekä yhdistyksen toimintaan läheisesti liittyville yhdistyksille lyhyt, pienimuotoinen kokouskäyttö on ilmaista. Vuosikokouksista ja isommista tilaisuuksista perimme maksun.

Hinnat sisältävät aina keittiökaluston ja astiaston käytön. Meiltä saa maksutta lainata valkoisia pöytäliinoja. Niiden pesettämisestä tulee vuokralaisen kuitenkin itse huolehtia tai sopia asiasta kanssamme.

Tilat voi siivota itse tai tilata loppusiivouksen yhdistykseltämme.

Lähiseudun palvelut ja etäisyydet

Soihtula sijaitsee aivan Kankaanpään keskustassa, jossa vieressä ovat myös kaupungin hotellit ja ravintolat. 

Onko käyttö ympärivuotista? Kyllä

Talon tilat

Sali
Keittiö
Eteinen
Vaatesäilytys
WC-tilat
Sali

Palvelut ja varusteet

Tuolimäärä (kpl) 150
Astiastomäärä (hlö) 150

Keittiövarusteet

Hella 2 kpl
Jääkaappi 3 kpl
Tiskikone

Muut varusteet

Dataprojektori
Valkokangas
TV
Muu varustus Karaokesoitin