Laitikkalan seurantalo

Seurantalo on Laitikkalan huvielämän keskus ja monitoimitalo. Vuosikymmenien aikana siellä on järjestetty moninaiset juhlat, tanssittu häät, vietetty viiskymppiset. Tiistaitanssit kutsuivat väkeä ympäri maakuntaa 1950 – 60 –luvuilla. Hirvipeijaiset ja juhannusjuhlat ovat täyttäneet talon kylän väellä ja kesävierailla. Kerhotiloissa on pidetty tiekuntien ja urheiluseuran kokoukset, järjestetty 4H-kerhot ja seurakunnan lastenillat.

Seurantalo ympäristöineen luo oivat puitteet juhlien järjestämiseen. Suureen juhlasaliin mahtuu yli 200 vierasta istumaan, tanssimaan vielä reilusti enemmän. Näyttämöllä on tilat orkesterille musisoida tai siellä voi esittää muuta tilaisuuteen sopivaa ohjelmaa.

Modernit keittiö- ja kahviotilat sijaitsevat rakennuksen toisessa kerroksessa. Erillinen kerhohuone, noin 15 hengelle, on rakennuksen kellaritiloissa. Pihapiiriin voi pystyttää lisätiloja esim. telttojen avulla ja erilaisten pihaleikkien järjestäminen onnistuu avaralla pihalla helposti.

Laitikkalan Maa- ja kotitalousseura vuokraa lisäksi astioita paitsi juhliin talolla, myös muualla järjestettäviin tilaisuuksiin. Vuokraa lautaset, lasit, aterimet, kahviastiastot, kahvinkeittimet tai vaikka kuohuviinilasit tai pöytäliinat omaan juhlaasi helposti ja edullisesti Laitikkalasta!

Tervetuloa Laitikkalaan!

 

Talon perustiedot

Rakennusvuosi 1952
Peruskorjausvuosi Useita
Henkilömäärä 200
Kerrosluku 3


Tilojen vuokraaminen

Onko tila vuokrattavissa? Kyllä
Vuokraushinnat

Riippuu vuodenajasta ja lämmitystarpeesta. Kysy!

Lähiseudun palvelut ja etäisyydet

Laitikkalan Makukylässä voit poiketa tunnelmallisissa tilapuodeissa, nauttia maukasta lähiruokaa, kokoustaa ja yöpyä vehreässä maalaismaisemassa. Suttisen marjatila ja Kesänmaku ovat aivan Seurantalon läheisyydessä, ja muihinkin kohteisiin poikkeat parissa minuutissa autolla tai pyörällä.

Lähiruuan lisäksi Laitikkala on matkailua ja metallia, musiikkia ja majoitusta. Kokous- ja ohjelmapalvelut tuovat Laitikkalaan vieraita ympäri maailmaa. Yhteensä kylästä löytyy yli 30 aktiivista eri alojen yritystä.

Kylä elää ja harrastaa aktiivisesti ja monet yhdistykset keräävät asukkaat yhteen. Lyhyet etäisyydet Valkeakoskelle (20 km), Hämeenlinnaan (35 km) ja Tampereelle (50 km) mahdollistavat asumisen maalla ja työskentelyn kaupungissa. Monen unelma toteutuu Laitikkalassa.

Kuulostaako mukavalta? Tervetuloa kylään, joko vierailulle tai vaikka ihan asumaan ja elämään!

Onko käyttö ympärivuotista? Kyllä

Talon tilat

Sali 200 m²
Näyttämö 40 m²
Ravintola 55 m²
Keittiö 25 m²
Vaatesäilytys 5 m²
WC-tilat 15 m²
Eteinen 25 m²

Palvelut ja varusteet

Tuolimäärä (kpl) 200
Astiastomäärä (hlö) 200

Talotekniikka

Lämmitys
Sähkö
Vesijohto
Viemäri

Keittiövarusteet

Jääkaappi
Hella

Näyttämövarusteet

Näyttämövalaistus