Rientola

Nummelan Rientola on perinteinen puurakenteinen työväentalo, joka sijaitsee Nummelan keskustassa. Vuokrattavana on alakerran tilat, eli sali, kahvio ja keittiö, sekä eteis- ja wc-tilat. Salin toisessa päädyssä on reilu puoli metriä korkea näyttämö, lavasteineen ja esirippuineen. Keittössä on suurtalouskoneita, kylmiöt ja astiasto 120 henkilön ruokailuun.

Talolla on arkipäivisin vilkasta harrastustoimintaa, mutta kannattaa kysyä vapaita aikoja, jos tarvetta ilmenee. Viikonloppuisin Rientolassa järjestetään perhejuhlia, näyttelyitä ja myyntitapahtumia. Yhdistykset ja yritykset pitävät kokouksia, pikkujouluja ja muita tapahtumia. Saliin saa hyvin järjestettyä paikat 120 ruokailijalle, tai 160-180 istumapaikkaa vaikkapa konserttia varten. Kahvion puoli sopii pienempien tilaisuuksien järjestämiseen, siellä on 6 neljän hengen pöytää.

 

Talon perustiedot

Rakennusvuosi 1908
Peruskorjausvuosi 2003
Huoneistoala m2 501
Henkilömäärä 120
Kerrosluku 2


Tilojen vuokraaminen

Onko tila vuokrattavissa? Kyllä
Vuokraushinnat Taloa vuokrataan joko kokonaiseksi päiväksi tai tuntiveloituksella. Varata voi koko alakerran, vain salin, tai vastaavasti vain keittiön ja kahvion. Erikseen on vuokrattavissa astiat ja liinat. Soittele tai lähetä sähköpostia, niin kuulet tarkemmin.
Lähiseudun palvelut ja etäisyydet Rientola sijaitsee aivan Nummelan keskustassa, kaikki taajaman palvelut ovat muutaman sadan metrin etäisyydellä. Linja-autopysäkille on sata metriä, ja asemallekin vain vajaa puoli kilometriä. Talon pihassa mahtuu parkkeeraamaan kymmeniä autoja.
Onko käyttö ympärivuotista? Kyllä

Palvelut ja varusteet

Tuolimäärä (kpl) 180
Astiastomäärä (hlö) 120

Keittiövarusteet

Hella suurtalous, myös kiertoilmauuni
Jääkaappi 3 kpl
Tiskikone suurtalous

Näyttämövarusteet

Näyttämövalaistus himmennettävät
Maisemakulissit