Kangasniemen työväentalo

(Työkkäri, Työski)

Ensimmäinen oma talo yhdistykselle hankittiin Satamatieltä Kangasniemen kirkolta v.1907. Kun tuo talo tuli tiensä päähän, uusi talo rakennettiin ns. Ainolanhaan tontille uusi Työväentalo v. 1957. Kaikki tämä tehtiin talkootyönä, niin kuin myöskin yhdistyksen saarisauna Puulaveden äärellä.
Talkootyötä yhteisen hyvän eteen on osattu tässä yhdistyksessä siis aina tehdä, samaa työtä jatkamme edelleen.

Työväentalolla Kangasniemen keskustassa on mukavat ja siistit tilat vuokrattavaksi erilaisiin ja eri kokoisiin tilaisuuksiin.

Noin reilun 200m2 sali sopii loistavasti erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämiseen, liikuntakäyttöön, myyjäisiin, näyttelyihin, kulttuuritapahtumiin, musiikkimatineoihin ym. Kahviossa voi järjestään n.40 henkilön juhlatilaisuuksia, tai voit vuokrata salin ja kahviotilan yhdessä.

Kahviotilassa on piano.

2022 uusitussa keittiössä voi valmistaa vieraille tarjottavaa tai voit tilata tarjoilun paikallisilta pitopalveluyrittäjiltä.

Käytettävissä on ruokailu- ja kahvi astiat n. 120:lle henkilölle, sekä tarvittavat välineet ja astiat pienimuotoista ruoanvalmistusta varten.

Yläkerrassa on liikuntakäyttöön soveltuva luokkahuone sekä viihtyisä kokoustila sekä keittiö. Yläkerrassa voi järjestää myös pienimuotoisia n. 20 henkilön juhlatilaisuuksia.

Tuloaulassa on uudet esteettömät WC-tilat.

Esittelemme mielellämme taloa ja sen käyttömahdollisuuksia.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja pitämään tilaisuuksia yhdistyksen talossa.

Ota yhteyttä puh. 0400 513951 tai 040 719 2875

Talon perustiedot

Rakennusvuosi 1957
Peruskorjausvuosi 1991, 2020, 2021 ja 2022
Huoneistoala m2 n. 900m2
Henkilömäärä 480
Kerrosluku 2


Tilojen vuokraaminen

Onko tila vuokrattavissa? Kyllä
Vuokraushinnat
  • Jäsenet 50€/vrk
  • Muut 180€/vrk (esim. la iltapäivä- su iltapäivä)
  • n. 4- 6 tunnin tapahtumat 120€ esim. myyjät, huutokaupat, iltapäivätanssit(järjestöt), erikseen voidaan myös sopia esim.     lipputuloista esim. 1€/myyty lippu
  • Iltatapahtumat 150€/ilta (n. klo 16.00-24.00)
  • Kunnan, järjestöjen ja urheiluseurojen liikuntatunnit vähintään n. 12€/h, yksityisten vuokraajien hinta sovitaan tapauskohtaisesti.
  • Säännöllisesti tiloja käyttävien/vuokraavien järjestöjen kanssa sovitaan vuokran hinta erikseen
  • Työväen yhdistyksen johtokunnalla on oikeus päättää vuokra myös tapauskohtaisesti.
  • Kysy tarjousta: kangasniementyovaenyhdistys@gmail.comtai  tai soita 0400 513951

 

Edullinen 4-6 tunnin ja vuorokauden tilan hinta edellyttää vuokraajalta tapahtuman jälkeistä siivousta, talon siivouksesta veloitamme 150€, jos vuokraaja ei ole sitä hoitanut.

Valkoiset liinat pöydille on myös mahdollista vuokrata tilaisuuksiin liinavuokra 30-80€ riippuen liinojen määrästä, tai liinojen vuokraaja voi itse pesettää ja palauttaa liinat.

Astiat sisältyvät vuokran hintaan, mutta tilan vuokraaja huolehtii astioiden pesusta ja niiden paikoilleen laittamisesta. Muutenkin vuokraaja huolehtii, että tilat on siivottu vuokraamisen jälkeen, mikäli toisin ei ole sovittu vuokraajan kanssa.

Työväentalon vuokra käytännöistä ssovitaan avainten luovutusten yhteydessä, jolloin vuokranmaksu suoritetaan tilisiirrolla. 

Lähiseudun palvelut ja etäisyydet

Kangasniemen työväentalo sijaitsee aivan Kangasniemen keskustassa joten kaikki muut palvelut ovat lähellä.

Taloa voivat vuokrata muutkin kuin paikkakuntalaiset.

Mikkeliin 55km

Pieksämäelle 45km

Jyväskylään 65km

Helsinkiin 250km

Onko käyttö ympärivuotista? Kyllä

Palvelut ja varusteet